Градови СрбијеНовостиСело

Обавештење за доделу субвенција за уградњу соларних панела у Параћину

Обавештавају се заинтересовани грађани да траје конкурс за доделу субвенција за уградњу соларних панела за производњу електричне енергије на породичним кућама.

Крајњи рок за подношење пријава за остварење субвенција је 10.05.2022.године

Износ субвенција које су обезбеђене из средстава буџета општине Параћин и Министарства рударства и енергетике Републике Србије износи 50% од вредности инвестиција, то јест највише до 420.000 динара по домаћинству.

Преузимање захетва за пријаву врши се преко Јединственог управног места на шалтеру број 10 у згради Општине Параћин или преузимањем са интернет странице општине Параћин https://paracin.rs/index.php/lokalna-samouprava/konkursi-javno-oglasavanje/3370-2022-04-18-1 .

Попуњена конкурсна документација се до назначеног рока предаје преко писарнице општине Параћин на шалтеру бр.8 или се шаљу путем поште по инструкцијама које се налазе у конкурсној документацији.

Заинтересовани грађани се могу обратити за додатне информације у Управи за инвестиције и одрживи развој у улици Владике Николаја Велимировића 1/а у времену од 9:00 до 15:00.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *