Почиње санација улице Николе Тесле у Ћићевцу

Креће реконструкција улице Николе Тесле у Ћићевцу, један од значајнијих инфраструктурних пројеката који Општина Ћићевац реализује у сарадњи са Министарством пољопривреде.

После потписивања уговора са извођачем радова ГП „Зоран Р“ из Доње Мутнице, са којим је локална самоуправа и раније сарађивала у оквиру пројеката изградње путне инфраструцтуре на подручју Општине Ћићевац, крећу радови који обухватају асфалтирање и реконструкцију путног правца, који дужином од 2,8 км води од главне Карађорђеве улице до највисе зоне насеља која обухвата простор фазанерије, ловну површину и објекат ЛУ „Хајдук Вељко“, објекте фарме „Спасић“ и бројне пољопривредне парцеле, уз то и велики број домаћинстава, због чега је ревитализација овог дела локалне путне мреже од изузетне важности за све мештане.

Укупна вредност овог пројекта износи 23.643.780,00, а рок за завршетак радова је 30 радних дана. За ову инвестицију Министарство пољопривреде издвојило је 20 милиона динара, док је преостали износ средстава учешће локалне самоуправе.

Photo: Printscreen Facebook

Општина Ћићевац учествовала је у суфинансирању овог програма „Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *