Градови СрбијеНовости

Сутра и прексутра фантастични филмови у Ћуприји

У организацији Установе културе “Ћуприја”, сутра , 22. и прексутра,  23. септембра, у сали Основне музичке школе “Душан Сковран у Ћуприји, приказаће се филмови “Малци 2” од 16 часова и “Света Петка – Крст у пустињи”, од 18 и 20 сати.

Филм “Малци 2” је највећа анимирана франшиза свих времена, која се наставља причом о дванаестогодишњаку који жели да постане зликовац.  Овај филм изузетно је популаран међу тинејџерима на свим друштвеним мрежама, а за један викенд у Америци је зарадио „само“ 125 милиона долара.

„Света Петка – Крст у пустињи“ је филм настао по истинитој причи и по роману „Петкана“ Љиљане Хабјановић Ђуровић, који прати живот највољеније светитељке православља. Теме филма су универзална морална питања човечанства, што га чини актуелним и данас, било где на свету.  За само десет дана овај филм о суштинским људским врлинама и слабостима је погледало више од 20.000 гледалаца.

Улазнице по цени од 350 динара, ће бити у продаји 22. и 23. септембра, у холу Основне музичке школе “Душан Сковран”, у термину од 14 до 20 часова.

Photo: Printscreen Facebook

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *