Градови СрбијеНовости

ЈОШ СУТРА СЕ МОЖЕТЕ ПРИЈАВИТИ ЗА ЧЕТВРТИ СВИЛАЈНАЧКИ ПОЛУМАРАТОН

ЧЕТВРТИ СВИЛАЈНАЧКИ ПОЛУМАРАТОН биће одржан у недељу, 09.10.2022. године, од 10.00 часова.

Пријаве за трке трају до 1. октобра 2022. године и врше се преко сајта , тј. линка:

https://runtrace.net/svilajnac2022

Организатори позивају све људе спортског духа и добре воље да се пријаве, и истичу да пријаве не важе само за грађане Свилајнца већ и за госте из других градова.

Традиционално, четврту годину заредом око 500 учесника из целе Србије трчаће улицама Свилајнца трасом дугом 21 км, док ће истовремено бити одржана и Трка задовољства, чија деоница износи 5км. Новине ове године су фртаљ маратон (10,55км) и штафета (4×5.28км).

Организатори истичу да је стаза СЕРТИФИКОВАНА, равна, безбедна, јасно обележена, идеална за постизање личних рекорда. Постављене су три богате окрепне станице на 2 км. Стаза има четири понављања.

Дуж стазе налазиће се припадници полиције и лиценцираног обезбеђења, музичка подршка, редари-волонтери, као и судије. Биће обезбеђена возила полиције и Хитне помоћи.

На стази дужине 5 км вас очекује право гостопримство, навијачи дуж целе деонице и окрепне станице. У сваком тренутку ће поред вас бити волонтери, фотографи, медицинари и пријатељи трке.

Организатор је Атлетски клуб „Дуге стазе“ уз подршку Општине Свилајнaц и ово је сигурно један од највећих спортских догађаја у Свилајнцу.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *