Градови СрбијеНовости

ПОРОДИЦА ИЗ ПАРАЋИНА У ЕМИСИЈИ „МАЈКЕ И СНАЈКЕ“!Мајка Миросинка и снајка Слађана направиле готово исту гибаницу

Породица Дачић опробала се у кулинарским способностима у емисији „Мајке и снајке“.

Породица Дачић – Параћин
Мајка: Миросинка
Снајка: Слађана
Син: Жикица

Миросинка је пореклом из Поморавља, како она каже: “Дете природе”, живот је привремено довео у Београд али је обећала себи да ће се вратити у свој крај. Оно што је чини посебном јесте планински дух, километрима може да пешачи, а до пре само годину дана се активно бавила бициклизмом. Тренутно се бави везом и ручним радом, и поред тога стигне да прочита и коју ратно историјску књигу. Жикица за себе каже да је јако вредан и домаћински васпитан човек. Запослен је у индустријској фирми већ 37 година, али кад дође кући увек има вољу за кувањем. Са љубављу воли да кува и домаћински угости све своје пријатеље, али како он каже најбољи пријатељ му је његов пас. Слађана и Жикица су се упознали једном приликом у позоришту у кругу својих познаника и од тада су постали нераздвојни.

Мајка Миросинка и снајка Слађана имале су задатак да припреме гибаницу и резанце са маком. За припрему овог специјалитета имале су 46 минута, јер су заборавиле 7 састојка, а сваки им је одузео 2 минута.

Слађанино јело одушевило је снајке, оне су имале само позитивне коментаре.

Јела која је припремила мајка Миросинка, код мајки је добила веома позитивне коментаре.

Жикица није успео да погоди чије је јело боље и са тим није учествова у квизу за дневну награду у вредности од 10.000 динара.

PHOTO: SCREENSHOT

Након тога, Сека је коментарисала да син није имао лак задатак, са обзиром да су по укусу, али и по оценама, веома сличне кулинарске креације мајке и снајке.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *