Градови СрбијеНовости

Радови на замени главног довода воде у Параћину

У атару села Давидовац у току су радови на замени дела старог главног довода воде који од каптаже у Извору води ка Параћину, односно резервоару на Карађорђевом брду. Реч је о најпроблематичној деоници од 2,3 километра од Давидовца до „Космаја“, где је често долазило до кварова и самим тим, до проблема у водоснабдевању.

Радове је обишао председник општине Параћин Владимир Милићевић, који је најавио да ће посао вредан близу милион евра бити завршен до краја фебруара наредне године.

“Замена овог дела главног вода од великог је значаја за водоснабдевање наше општине. У протеклим годинама кварови су се најчешће дешавали управо на овом потезу и зато је ово врло значајно за све становнике Параћина. Вредност овог пројекта је скоро милион евра и представља једну од капиталних инвестиција. Ове године радило се много, резултати су одлични, уложено је много новца у инфраструктуру, асфалтирано је и обновљено више десетина километера путева и улица како у селима тако и у граду. Испунили смо обећања и урадили смо магистрални пут до Дреновца, комплетно је реконструисан пут до Сисевца, урађени су путеви од Доње Мутнице до Клачевице иод Горњег Видова до Ратара. Што се тиче града ове године урађене су Кајмакчаланска и улица Владике Николаја Велимировића.” истакао је Милићевић за наш портал и додао да велику захвалност за све спроведене пројекте дугујемо пре свега председнику Вучићу И Влади Републике Србије без чије помоћи И подршке ништа од наведеног не би било могуће спровести.

ИЗВОР: мојеместо.рс

PHOTO: SCREENSHOT

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *