Градови СрбијеНовости

Тамарин књижевни првенац уз подршку Културног центра Параћин

,,ЧУДА ПОСТОЈЕ“ назив је збирке песама за децу Параћинке Тамаре Драшковић, која је синоћ представљена у Културном центру пред бројним посетиоцима.

У време кад је стваралаштво за децу на маргини књижевног интересовања, појава овакве збирке вредан је допринос – оценили су професори Миомир Милинковић и Милутин Ђуричковић током успешне књижевне вечери.

Пишем одувек, пишем стално, волим игру речима и најлакше ми је да тако кажем шта мислим и осећам, рекла је Тамара на почетку промоције. У питању је прва збирка поезије за децу коју је написала и, уопште, њена прва објављена књига. Подршку Тамари да настави да пише аплаузима је дала бројна публика присутна на књижевној вечери.

Према речима портпарола Културног центра Ненада Јевтића, све више параћинских аутора пише и објављује књиге, а Културни центар оваквим промоцијама им даје подстрек.

Вече је протекло у казивању стихова и у похвалним речима Тамарином стваралаштву. Њена поезија намењена је деци и одраслима који се осећају као деца, а ко у чуда верује – тај и чуда ствара!

PHOTO: SCREENSHOT

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *