У Свиланцу улице чистије, а контејнери без непријатних мириса

Радници из комунално су испробали нови мултифункционалну чистилицу, улице у Свилајнцу никад чистије, а контејнери без непријатних мириса.

Она ће знатно повећати квалитет услуга овог предузећа и допринети још чистијем граду. Њоме ће моћи да се чисте јавне површине, споменици, да се скидају жваке, уклањању графити и дубински перу старе и нове флеке на бехатону.

Чистилица користи комбинацију изузетно високог притиска и вреле паре и уклања чак и неке мрље које се тешко перу, као што су на пример флеке од моторних уља. Ово ће сигурно допринети да наш град буде најчистији, јер овакву машину поседује још једино Београд“ – оцењују у КЈП „Морава“.

Директор КЈП „Морава“ Свилајнац Горан Бојић каже да је веома задовољан како чистилица ради и да ће она чистити и дезинфиковати и контејнере.

-Контејнери ће се након пражњења прати и дезинфиковати што је јако важно, нарочито током летњег периода, јер ће допринети и смањењу непријатних мириса. Планирамо да до краја године набавимо још око 100 контејнера. Апелујем на све грађане да их не пале, да савесно избацују пепео од ложења тек када се охлади – каже Бојић.

PHOTO: SCREENSHOT/SVILAJNAC

Општина Свилајнац учествовала је у суфинансирању овог програма „Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *