Градови СрбијеНовости

Од данас наплата паркирања у Деспотовцу

Скупштина општине Деспотовац, Комунално-стамбено предузеће “Стан” ЈП Деспотовац обавештава грађане да ће од сутра, 13. децембра, почети да наплаћује паркирање.

Паркирање у зони 1 у градском насељу Деспотовац плаћаће се у улицама Деспот Стефана Лазаревића, Милосава Здравковића Ресавца, Гаје Милорадовића, Деспот Стефана Лазаревића, (испред Центра за културу), Деспот Стефана Лазаревића (испред старе робне куће), Деспот Стефана Лазаревића (између бројева 2 и 12 и 12 и 16) и Моравској.

Наплата паркирања у зони 2 у градском насељу Деспотовац вршиће се у следећим улицама: Моравска, Николе Пашића, Стевана Сремца, Маре Ресавкиње, Церска, Савез Бораца и Николе Пашића.

Корисницима јавних паркиралишта који благовремено не плате накнаду за коришћење паркинг места, службено лице КСП “Стан” ЈП Деспотовац издаваће доплатну карту у висини од 1.100 динара коју је корисник у обавези да плати у року од 8 дана. Уколико пропусти овај рок, комунално предузеће имаће право да покрене поступак извршења.

Радно време паркиралишта радним данима биће од 7 до 20 часова и суботом од 7 до 14 часова. Недељом и државним празницима јавна паркиралишта су бесплатна.

Општина Деспотовац учествовала је у суфинансирању овог програма „Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“.

PHOTO: SCREENSHOT

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *