Стравични злочин код Параћина један избо сина после утакмице, други задавио трогодишњу ћерку у кофи, да се освети жени!

Стравични злочин код Параћина један избо сина после утакмице, други задавио трогодишњу ћерку у кофи, да се освети жени!

Злочини у којима су родитељи убијали своју сопствену децу, а разлози због којег су то чинили та дела чине још монструознијим.

Параћин се још није оправио од смрти младића Александра Б. (26), којег је отац Живорад Б. (55) после свађе заклао кухињским ножем у дворишту њихове куће! Живорад је наводно малтретирао младића, а до крвопролића је дошло јер му је деда преписао имовину.

Стравичан злочин догодио се у селу Лешје код Параћина, када је дошло до жестоке расправе између оца и сина. Несрећни Александар је покушао да побегне, међутим, Живорад га је сустигао близу капије и зарио му кухињски нож у груди.

Деда је преписао имовину унуку јер је знао какав је његов син био. Младић се последњих неколико месеци борио да спречи оца да је распрода, што је њему сметало – наводи наш извор.

Мештани тврде да је Живорад и иначе малтретирао Александра и узимао му целу плату. – Убијени је био много добар и вредан младић. Радио је у једном хотелу. Све је било у реду док му је деда био жив. Нажалост, када је преминуо, почела је агонија за Александра – испричао је раније један од познаника породице за Ало!.

Према незваничним информацијама, у тој породици је било више пријава за породично насиље.

Отац је често био насилан према младићу, због чега су чак и комшије звале полицију. Александар се супротстављао насилнику колико је могао али нажалост, све се завршило трагично – прича један од пријатеља.

Да случај буде још језивији, после убиства Живорад је сам позвао полицију.

Рекао је полицајцима преко телефона да је у дворишту куће убио сина и да ће их сачекати. Када су полицајци дошли на место убиства, монструм је заиста седео мирно и чекао као да се ништа није догодило – тврди наш саговорник.

Нажалост случај у Параћину није усамљен! Претходну годину обележили су стравични злочини у којима су родитељи убијали своју сопствену децу, а разлози због којег су то чинили та дела чине још монструознијим.

PHOTO: SCREENSHOT

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *