Еко свестНовостиСело

ОПШТИНА РЕКОВАЦ ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТАН ОДЛАЗАК НА САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ – Ево како до пријаве

Општина Рековац организује бесплатан одлазак у Нови Сад на Сајам пољопривреде, те овом приликом позива све пољопривреднике са територије општине Рековац да се пријаве.
Полазак је заказан за среду, 24. мај – заинтересовани пољопривредници могу да се пријаве на број телефона 035/8411004 или лично у канцеларију број 19 у згради општине Рековац.


Пољопривредни сајам Нови Сад 2023, трајаће од 20.05. до 26.5.2023 године, од 9 до 20часова.

За Новосадски сајам 2023. година је изузетно значајна – обележиће 100 година постојања и од 20. до 26. маја, организовати 90. међународни пољопривредни сајам, приредбу која однедавно носи знак Најбоље из Војводине.

Данас је Међународни пољопривредни сајам највећа и најзначајнија смотра аграра у овом делу Европе. Окупља све значајне актере агробизниса и представнике привредних грана које се наслањају на пољопривреду, из Србије и света.

На Новосадском сајму истовремено се презентују најновија техничка и технолошка достигнућа у аграру, примена науке у пољопривреди, изложбе органске хране, као и оне са ознакама географског порекла, богатство домаћег генофонда, најсавременија пољопривредна механизација, производи и услуге из најудаљенијих крајева света.

Овај текст подржан је од стране Општине Рековац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *