Градови СрбијеЗдрављеНовости

ДА АЛЕКСАНДАР МОЖЕ НОРМАЛНО ДА ХОДА – ХИТНО ПОТРЕБАН НОВАЦ ЗА ОПЕРАЦИЈУ

Александру Петровићу из села Клачевица код Параћина хитно је потребна помоћ за операцију како би могао нормално да хода.

Александар је ученик првог разреда Машинско-електротехничке школе у Параћину, рођен је са деформитетом стопала а седма по реду и надамо се финална операција заказана за почетак августа.
Операција се изводи у Београду у приватној клиници Атлас, где познати руски лекар долази заказано како би извео овај компликовани хируршки захват.
Висина трошкова операције износи 955 800 динара те молимо све хумане људе добре воље да помогну дечаку, како би се у датом року сакупио новац.
Новац може уплатити слањем СМС поруке садржине 474 на број 3030.

Или уплатом или уплатом на жиро рачун 160-0000000496167-40

Редакција портала „Србија у срцу“ данас је посетила Александра у његовом дому и кратко смо разговарали о проблемима са којима се суочава. Поред онемогућеног нормалног кретања знатно је отежан и превоз до школе која је у граду као и мењање учионица од којих се неке налазе на спрату. Александар каже да му другови из школи помажу при промени учионице и кретању уз и низ степенице, нада се да ће после ове операције моћи нормално да живи као и сви његови другари.

Овај текст је подржан од стране Општине Параћин

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *