Најбољим студентима општине Свилајнац уручене награде од по 100.000 динара

Данас, Општина Свилајнац је с поносом уручила награде најбољим студентима са своје територије, све у оквиру непрекидног напора да се подрже и похвале изузетни образовни успеси. Укупно 50 студената из општине, чији је просек оцена изнад 9,00, ове године има право на ову награду, коју Општина Свилајнац већ дванаести пут додељује.

Заменик председника општине Свилајнац, госпођа Драгана Радевић, била је особа која је с великим задовољством уручила награде најбољим студентима. Овај гест признања за изузетне образовне успехе студената износи 100.000 динара по студенту.

Ове награде нису само проста финансијска помоћ, већ и снажна порука и подсетник свима да се труд и упорност увек исплате. Општина Свилајнац се поноси својим младим и преданим студентима и наставља да их подржава на путу ка образовним и професионалним успехима.

„Кроз овај програм од почетка до данас прошло је око 700 студената и велики број њих се и вратио у свој град након завршеног школовања, на шта смо посебно поносни. Нама је и циљ, коме тежимо више од деценије, да се у Свилајнцу створи погодан амбијент за живот како би се управо ови млади, образовани људи вратили овде и ту основали породице“ – изјавила је она.

Лука Митровић, студент Електротехничког факултета Универзитета у Београду, има просечну оцену 10 и овом приликом је изјавио да је ова награде Општине један додатни подстрек за труд током школовања:

„Свакако награда није мала и знам да је многима од нас мотивација за највише оцене, за рад и труд, али је и подршка, јер је све то лакше када знаш да неко твој труд препознаје, цени и награђује.“ изјавио је један од најбољих студената.

Фото фејсбук принтскрин – Општина Свилајнац

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *