Туристичка организација општине Рековац – Позива таленте на такмичење „Златни Глас Сабора“- Награде 40 000, 20 000 и 10 000 динара

Туристичка организација општине Рековац срдачно позива све певачке таленте да се пријаве за 13. годишње такмичење под називом „Златни глас Сабора“. Ово такмичење аматерских певача ће се одржати 20. октобра у Дому културе у Рековцу, са почетком у 20 сати, као део 53. Сабора народног стваралаштва „Прођох Левач, прођох Шумадију“.

Право учешћа на такмичењу имају кандидати старости од 16 до 65 година. Пева се по две народне песме које се уклапају у дух српске традиционалне народне музике, а такође је дозвољено извођење у дуетима.

Организатори из рековачке Туристичке организације најављују атрактивне награде за победнике. Првопласирани такмичар или такмичарка освојиће новчану награду од 40.000 динара, другопласирани ће добити 20.000 динара, док ће трећепласирани бити награђени са 10.000 динара.

Рок за пријављивање је до 1. октобра, а све додатне информације можете добити позивом на број телефона 035/8411-900 или посетом званичном сајту Туристичке организације општине Рековац.

Ово такмичење пружа прилику талентованим певачима да покажу своје вештине и страст према народној музици и српској традицији, стога не оклевајте да се пријавите и будете део овог музичког догађаја.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *