Стабилност и развој пре вега: Милановић потврдио останак на дужности и најавио нове инфраструктурне пројекте

Председник општине Свилајнац, Предраг Милановић, одговорајући на актуелно питање о подношењу оставке, је јасно и недвосмислено изразио своју намеру да оставку неће поднети. Нагласио је да је стабилност ситуације у општини Свилајнац на задовољавајућем нивоу и да је скупштинска већина стабилна.

Ова изјава Предрага Милановића дошла је у контексту сличних ситуација у многим општинама и градовима у Србији, где су градоначелници и председници општина подносили оставке због различитих разлога. Милановић је, међутим, истакао да је његов приоритет завршити важне инвестиције и континуирати са развојем општине Свилајнац.

Са тим у вези, председник општине, посетио становнике улице Браће Рибникар, која ће у наредној недељи бити обухваћена радовима на изградњи водоводне мреже. Овим радовима се наставља ширење инфраструктуре у општини Свилајнац и унапређење животног стандарда грађана.

„Свилајнац се шири са друге стране пруге, и до сада од инфраструктуре овде су били урађени струја и улична расвета. Са људима који овде живе и насељавају се договорили смо се да почнемо да радимо инфраструктуру која недостаје. Током октобра завршићемо 600 метара водводне мреже, што је прва ствар коју радимо. Након тога приступићемо издради пројектне документације за канализациону мрежу, а након тога разговараће се о асфалтирању. Са Железницама Србије договорили смо и чишћење појаса око пруге, које ћемо после одржавати“ – изјавио је Милановић

Фото Фејсбук принтскрин

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *