Реконструкција Бисићеве улице у Свилајнцу

У Бисићевој улици у Свилајнцу тренутно се воде интензивни радови на реконструкцији, а фаза копања и израде кишне канализације је у пуном јеку. Председник општине Свилајнац, Предраг Милановић, лично је обишао терен и истакао значај ових великих инфраструктурних радова.

Он је нагласио: „Тренутно је у току ископавање на дубини од преко 5 метара, где се гради нова кишна канализација. Такође, радимо и замену азбестних цеви у водоводној мрежи, и обезбедићемо нове прикључке и водометре за све становнике ове улице. Након тога, планира се изградња пешачких стаза с леве и десне стране, као и потпуно новог коловоза. Дужина улице износи око 600 метара, а укупни трошак комплетне реконструкције, која обухвата ове обимне радове, износи око 60 милиона динара.“ Милановић је такође истакао да се очекује да радови буду завршени до краја новембра ове године.

Председник општине је додао да се такође ради на пројектирању за реконструкцију улице 8. октобар, која је планирана за извођење почетком наредне године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *