Зајечарска иницијатива – Подршка и могућности за младу генерацију

Зајечарска иницијатива, организација посвећена развоју и подршци младима у региону, поносно објављује нове конкурсе за програме „Школски избори“, „Млади у покрету“ и „Зиманов фонд за младе“. Ови програми представљају драгоцену прилику за младе и организације које раде с њима да остваре своје идеје и иницијативе.

Кроз Зиманов фонд за младе, Зајечарска иницијатива је до сада подржала више од 70 пројеката организација младих, обезбеђујући средства у вредности од преко 150.000 долара. Ово је омогућило младима да се ангажују у својим заједницама и раде на пројектима који се баве питањима од значаја за њих и њихове вршњаке.

Да бисте конкурисали за средства из Зимановог фонда, ваша удружења грађана требају испуњавати одређене услове:

  • Регистрација према Закону о удружењима.
  • Седиште удружења у једном од следећих градова: Зајечар, Књажевац, Бољевац, Сокобања, Бор, Неготин, Мајданпек, Кладово, Сврљиг, Пирот, Бабушница, Алексинац, Јагодина, Параћин, Ћуприја, Крушевац, Ћићевац, Варварин, Свилајнац, Деспотовац, Жагубица, Кучево, Петровац на Млави, Ниш, Ражањ, Крагујевац, Смедерево, Велика Плана, Пожаревац.
  • Искуство у раду с младим људима.
  • Претходно учешће у реализацији најмање једног пројекта.

Додатне информације у вези са конкурсом на gagac@zainicijativa.org, 019 440 225 или 060 7 444 004. Рок за пријаву је 10. децембар 2023.

Зајечарска иницијатива позива све заинтересоване младе, организације, и школе да искористе ову прилику за подршку и остварење својих пројектних идеја. Подршка младима и њиховој иницијативи кључна је за развој локалних заједница и стварање боље будућности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *