Природњачки Центар Србије Свилајнац позива малишане на креативну радионицу „Рециклирај и Освоји“

Природњачки Центар Србије у Свилајнцу припрема се за узбудљиву креативну радионицу под називом „Рециклирај и Освоји“, заказану за недељу, 29. октобра. Ова манифестација обећава да ће бити не само забавна, већ и поучна, истичући важност рециклаже за очување наше планете.

Циљ ове радионице је подстицање дечије креативности и свести о еколошким питањима. Малишани ће имати прилику да науче колико је рециклажа битна за очување природе и заштити животне средине. Кроз креативни процес, деца ће открити како могу користити различите материјале за рециклажу како би стварали нове и корисне предмете.

Оно што је посебно интересантно је да ће се на овој радионици одржати и такмичење, где ће деца имати прилику да покажу своју креативност и вештине у рециклирању. Награде ће бити додељене најмаштовитијим радовима, а најважнији критеријум за победу ће бити управо дечија креативност.

Радионица ће бити отворена за све заинтересоване малишане и њихове породице. Радно време Природњачког Центра Србије у Свилајнцу је исто током целе недеље, као и викендом, од 10:00 до 18:00 часова.

Ова иницијатива има за циљ да подстакне свест о важности рециклаже и екологије код младих генерација и да покаже како свако може допринети очувању наше планете кроз креативност и маштовитост.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *