Позив на изложбу „Визуелни импулси“ у Свилајнцу: Откријте светски костимски универзум

Имате прилику да завирите у креативни свет младих талената са Факултета примењених уметности из Београда на изложби „Визуелни импулси.“ Ова изложба доноси широку палету костима која ће вас водити кроз различите епохе, стилове и тематске светове.

Костими су много више од обичног одевања – они су уметност сама по себи. На изложби „Визуелни импулси,“ моћи ћете да истражите разнолике костиме који су производ експериментисања са материјалима, бојама и облицима. Студенти са Факултета примењених уметности истраживали су креативне границе како би створили ове импресивне радове.

Сценски костими играју незамењиву улогу у обликовању ликова, прича и атмосфера у позоришту и на филму. На изложби „Визуелни импулси,“ видећете богат свет сценског костима који је створен под менторством професорке Љиљане Петровић. Ови костими су жива илустрација уметности трансформације и претварања ликова у животне приче.

Отворење изложбе „Визуелни импулси“ одржаће се у понедељак, 6. новембра у 19:00 часова у Центру за културу Свилајнац. Позивамо вас да нам се придружите и подржите младе таленте са Факултета примењених уметности који ће вам приказати шаролик свет костима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *