Најбољи досадашњи резултат: Туристичка организација општине Ражањ осваја три награде на изложби

Лесковац, један од драгуља јужне Србије, био је домаћин 16. по реду Изложбе сувенира и туристичких публикација под називом „Лесковац 2023“. Ова дводневна манифестација, која се одржала 2. и 3. новембра, окупила је преко 50 Туристичких организација широм Србије, укључујући и запажено учешће Туристичке организације општине Ражањ.

Свечано отварање изложбе је обавио директор Туристичке организације града Лесковца, господин Небојша Коцић, означивши почетак догађаја који слави богатство туризма и културе у Србији.

Осим што је представљала прилику за промоцију, изложба је имала и такмичарски карактер. Сви излагачи, било да су локалне, регионалне или националне туристичке организације из земље или иностранства, имали су прилику да покажу своје најбоље туристичке сувенире и пропагандне материјале који најлепше представљају њихове туристичке дестинације.

Награде су биле додељене у чак једанаест категорија, а фокус је био на сувенирима и промотивним материјалима који најубедљивије преносе лепоту и привлачност туристичких дестинација.

Туристичка организација општине Ражањ се истакла на овогодишњој изложби, освојивши чак три награде. Овај успех представља најбољи досадашњи резултат у области промоције за ову организацију, захваљујући новим и иновативним промотивним материјалима који су развијени почетком ове године.

Изложба сувенира и туристичких публикација „Лесковац 2023“ је не само прилика да се истакну туристичке дестинације, већ и да се подстакне креативност и иновација у области туристичког маркетинга. Овај догађај доприноси јачању туристичке индустрије у Србији и промовише разноврсне лепоте ове земље.

Ова изложба доказује да су сувенири и публикације не само сећања за посетиоце, већ и кључни елементи у промоцији дестинација. Узбуђујући и разноврсни материјали приказани на изложби пружају увид у богатство и разноликост туристичке понуде Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *