Општина Свилајнац пружа подршку фудбалерима ФК „Бобово“

У петак је председник општине Свилајнац, Предраг Милановић, одржао састанак са члановима Фудбалског клуба „Бобово“ у којем је изразио подршку и обећао помоћ овом локалном спортском колективу. Овај корак има за циљ унапређење спортске инфраструктуре и услова за фудбал у селу Бобово.

Једна од кључних тачака разговора била је реконструкција фудбалског терена у селу Бобово. Председник Милановић најавио је да ће Општина Свилајнац пружити подршку у сређивању терена, што ће омогућити фудбалерима и локалним спортским ентузијастима да уживају у бољим условима за тренирање и играње фудбала.

Такође, разговарано је о реновирању свлачионица, што ће додатно побољшати инфраструктуру клуба и омогућити играчима да се припремају у адекватним условима.

Поред инфраструктурних побољшања, фудбалери ФК „Бобово“ добиће и нову опрему. Ово ће допринети повећању њихове спортске продуктивности и створити осећај заједништва међу члановима клуба.

Обећана подршка за ФК „Бобово“ представља важан корак у унапређењу спортског живота у селу Бобово. Фудбал није само спорт, већ и средство за окупљање заједнице и развијање здравих навика међу младима.

Председник Милановић истакао је важност локалног спорта и обећао да ће Општина Свилајнац наставити да подржава спортске иницијативе и клубове у циљу изградње здравијег и активнијег друштва.

Очекује се да ће ова подршка допринети развоју фудбала у селу Бобово и створити повољно окружење за младе таленте да развијају своје спортске вештине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *