Председник општине Деспотовац на терену након збора у Златову: Испуњење захтева мештана у фокусу

Председник Привременог органа општине Деспотовац, др Златко Марјановић, заједно са својим сарадницима и кандидатом за одборника у Скупштини општине Деспотовац, Лукићем Милошем, недавно је посетио село Златово како би се лично упознао са захтевима и проблемима мештана.

Ова посета уследила је након Збора одржаног у селу Златово 5. новембра, где је председник Марјановић присуствовао и разговарао са мештанима. Током посете, председник Марјановић је изашао на терен и пажљиво саслушао захтеве и проблеме мештана.

Један од кључних захтева мештана био је уређење пољских путева, за шта је обезбеђен потребан камен. Такође, председник је обишао школске просторије које ће бити адаптиране и враћене у функцију након више од двадесет година, а школско звоно поново ће одзвањати кроз ово село.

Мештани су такође изразили забринутост за безбедност деце и захтевали постављање лежећих полицајаца испред основне школе. Председник Марјановић обећао је да ће овај захтев бити испуњен у најкраћем року, уз додатак постављања саобраћајне сигнализације на фреквентним раскрсницама у селу.

Након посете Златову, председник Марјановић је такође обишао суседно село Грабовицу, где се суочавају са сличним проблемима у вези са саобраћајем. Планира се постављање лежећих полицајаца испред основне школе како би се повећала безбедност деце. Такође су разговарали о додатном уређењу макадамских путева у селу, што ће се спровести у наредном периоду.

Председник Привременог Органа општине Деспотовац, др Златко Марјановић, показао је своју преданост решавању проблема и унапређењу услова живота мештана Златова и Грабовице, чиме се потврђује као лидер посвећен интересима своје заједнице.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *