Центар за социјални рад „Свилајнац“ Укључен у кампању „Свако Дете заслужује породицу, пружите му шансу'“

Центар за породични смештај и усвојење Ћуприја, заједно са Центром за социјални рад „Свилајнац,“ оба члана Асоцијације ЦПСУ Србија, покренуо је кампању са циљем повећања броја хранитељских породица на територији Поморавског, Браничевског и Борско-Зајечарског округа. Ова иницијатива је подржана од стране УНИЦЕФ-а и Министарства за бригу о породици и демографији.

Центар за породични смештај и усвојење Ћуприја обележио је почетак ове кампање на свој дан, 2. новембра 2023. године. Кампања ће у наредном периоду обухватити различите активности и ангажовати заједницу у циљу стварања бољих услова за децу која су смештена у хранитељске породице.

Грађани који су заинтересовани за учествовање у овој племенитој иницијативи могу се информисати путем телефона на број 035/88 70 348 или посетом на адресу Цара Лазара 89/2 у Ћуприји. Такође, информације су доступне и у Центру за социјални рад „Свилајнац,“ који се налази на адреси Светог Саве 62 у Свилајнцу, а контакт телефон је 035/312-274.

Активности Центра за породични смештај и усвојење Ћуприја, као и кампање „Свако дете заслужује породицу, пружите му шансу,“ могу се пратити путем њиховог Инстаграм профила @ cpsu_cu Фацебоок странице „Центар за породични смештај и усвојење Ћуприја.“ Ово је прилика за грађане да допринесу стварању љубазнијег и подржавајућег окружења за децу којима је потребна сигурна и топла породична средина.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *