Председник ПО Општине Деспотовац посетио Месну заједницу Медвеђа

У понедељак, 13. новембра 2023. године, председник Привременог органа Општине Деспотовац, др. Златко Марјановић, посетио је Месну заједницу Медвеђа. Ова посета имала је за циљ размену мишљења и разговор о проблемима и потребама мештана Медвеђе, као и о плановима заједнице којима би Општина Деспотовац могла да пружи подршку и подстицај.

На проширеној седници, председник Марјановић разговарао је са представницима Месне заједнице и мештанима о питањима од локалног значаја. Циљ ове посете био је да се успостави дијалог и разумевање између локалне управе и заједнице како би се решавали проблеми и унапређивали услови живота мештана Медвеђе.

Након разговора са присутнима, председник Марјановић истакао је важност подршке развоју села и унапређењу квалитета живота за све генерације. Истакао је и да ће наставити са посетама и разговорима широм општине Деспотовац како би се обезбедили бољи услови за све мештане у Горњој Ресави.

Ова иницијатива представља важан корак у остваривању сарадње између локалних власти и заједнице, с циљем стварања бољег окружења и унапређења квалитета живота мештана Медвеђе и шире.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *