Пријављивање за бесплатне студентске картице почиње данас

Министар финансија Синиша Мали обавестио је јавност да данас започиње пријављивање студената за бесплатне студентске картице које ће бити доступне на државним и приватним факултетима, укључујући Универзитет у Новом Пазару и Косовску Митровицу. Укупно ће око 240.000 студената имати право на ову повластицу.

Ове студентске картице ће бити изузетно корисне јер ће студентима омогућити да бесплатно одржавају своје рачуне, а такође ће им бити издати и платни картице. Овај потез је део иницијативе Министарства финансија да пружи подршку студентској популацији и унапреди њихову свакодневницу.

Министар Мали такође је изјавио да ће корисници ових картица моћи да остваре различите попусте, укључујући 10% попуста на авионске карте код компаније Ер Србија и 20% попуста у Србијавозу. Такође, Министарство финансија ради на осигуравању додатних погодности у књижарама, супермаркетима, осигуравајућим кућама и другим институцијама, како би побољшало животне услове и финансијску ситуацију студената.

Млади људи који желе да искористе ову јединствену прилику требало би да се правовремено пријаве за студентске картице и искористе низ бенефиција које оне нуде. Ове картице представљају корак ка подршци студентској заједници и унапређењу њиховог свакодневног живота.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *