Програм „Моја прва плата“: Млади могу се пријавити до 6. Децембра

Национална служба за запошљавање објавила је почетак пријава за програм „Моја прва плата“, намењен младима. Програм се спроводи у сарадњи са послодавцима из приватног и јавног сектора и пружа младима прилику да стекну радно искуство и започну своју каријеру. Пријављивање за учешће у програму почело је данас и трајаће до 6. децембра.

Следећи кораци програма обухватају одабир кандидата од стране послодаваца од 7. до 22. децембра. Коначна листа послодаваца и изабраних извршилаца биће објављена најкасније до 29. децембра.

Након одабира, закључивање уговора између Националне службе за запошљавање, послодаваца и изабраних кандидата биће обављено од 1. до 19. јануара наредне године. Такође, у том периоду ће започети и спровођење програма, који обухвата оспособљавање за рад током девет месеци.

Програм „Моја прва плата“ има за циљ да помогне младима да стекну неопходно радно искуство, развију вештине и започну своје професионалне каријере, што је од суштинског значаја за њихову будућност. Млади који траже прилику за запошљавање требало би да искористе ову шансу и пријаве се за учешће у програму до 6. децембра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *