Пријем грађана код председника ПО Општине Деспотовац

Председник Привременог органа општине Деспотовац, др Златко Марјановић, позива све грађане да изнесу своје идеје, предлоге и питања у вези са унапређењем живота у општини. Отворена врата кабинета председника пружају јединствену прилику грађанима да директно допринесу развоју локалне заједнице.

Како заказати пријем:
Грађани који желе заказати састанак са председником могу то учинити позивом на број телефона 035611117. Тим за пријем грађана стоји на располагању за договарање термина и пружање свих неопходних информација.

Ваш глас је важан:
Овај отворени позив на дијалог има за циљ стварање моста између грађана и локалне администрације. Председник Марјановић жели чути потребе и идеје својих суграђана, како би заједнички радили на остваривању позитивних промена у општини.

Грађански ангажман:
Охрабрујемо грађане да активно учествују у разговорима о темама које су им важне. Без обзира да ли се ради о инфраструктурним питањима, друштвеним иницијативама или другим аспектима живота у општини, сваки глас има своју вредност.

Отвореност и транспарентност:
Председник Марјановић стреми ка отвореном и транспарентном раду локалне самоуправе. Кроз овакве иницијативе, жели подстицати дијалог, размену мишљења и изградњу заједнице која служи интересима свих њених грађана.

Позивамо све заинтересоване грађане да искористе ову прилику и допринесу развоју општине Деспотовац. Ваша партиципација је кључ за стварање боље будућности за све нас.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *