Градови СрбијеНовости

Потрага за благом у Природњачком центру Свилајнац: Авантура коју не желите пропустити

Природњачки Центар Свилајнац приређује највећу Потрагу за Благом до сада, доносећи узбуђење и авантуру директно у срце Србије. Гусарски брод „Крезуба ајкула“ је изгубио своје благо, а сви путеви воде до Природњачког центра, обећавајући откриће које ће свако пожелети.

Ова узбудљива авантура заказана је за недељу, 3. децембар 2023. године, пружајући посетиоцима незабораван доживљај. Природњачки центар, познат по разноликим манифестацијама, удружује снаге са @tragpotrag како би организовао „Потрагу за благом“. Најмлађи посетиоци имаће прилику да, користећи загонетке и трагове, открију благо скривено унутар Центра.

Програм се одвија унутар самог Центра, чиме се елиминисао утицај временских услова на догађај. Ова интерактивна потрага обећава не само узбудљиву авантуру већ и едукацију кроз забаву.

Пријављивање за учешће у овој авантури могуће је путем профила на друштвеним мрежама Природњачког Центра Свилајнац или телефонским позивом на број 035/88-14-001. Не пропустите прилику да доживите дух пирата и пустоловину потраге за изгубљеним благом у Природњачком Центру Свилајнац!

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *