Градови СрбијеНовости

Велика хуманитарна акција: Лидл Србија и Црвени Крст заједно у борби против сиромаштва

У периоду од 23. новембра до 17. децембра, Лидл Србија с поносом најављује партнерство са Црвеним крстом Србије у хуманитарној кампањи под називом „МАЛА ДЕЛА СУ ВЕЛИКА СТВАР“. Ова иницијатива има за циљ пружање подршке најугроженијим члановима заједнице, посебно корисницима Програма народне кухиње Црвеног крста Србије.

Сарадња за бољу будућност

Лидл, као одговорна компанија, препознаје важност друштвено-одговорног пословања и ангажовања у хуманитарним иницијативама. Кроз ову кампању, позива своје потрошаче да се придруже овој племенитој акцији.

Током трајања кампање, потрошачи ће имати прилику да купе препоручене артикле из Лидлове широке понуде, а затим их донирају иза касе на посебно означеном месту. Овај једноставан чин омогућиће директну помоћ најугроженијим суграђанима, који ће добити неопходне намирнице кроз Програм народне кухиње Црвеног крста Србије.

Подршка народној кухињи

Црвени крст Србије игра кључну улогу у пружању помоћи онима којима је то најпотребније. Програм народне кухиње пружа оброке и основне животне намирнице за људе који се суочавају са економским тешкоћама. Ова акција је од великог значаја, јер ће омогућити допремање хране и подршку онима који се ослањају на помоћ у тешким временима.

Позив на солидарност

Лидл Србија и Црвени крст позивају све грађане да се придруже овој хуманитарној акцији и покажу солидарност према онима који су у потреби. Мале гестове љубазности и пажње можемо претворити у велика дела која доприносе заједници.

Ова акција наглашава важност заједничког ангажовања, а Лидл Србија изражава захвалност својим потрошачима који ће бити кључни у остваривању циљева ове хуманитарне иницијативе.

Кроз „МАЛА ДЕЛА СУ ВЕЛИКА СТВАР“, заједно можемо пружити подршку онима којима је то најпотребније и допринети стварању боље и праведније заједнице.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *