Градови СрбијеНовости

Општина Свилајнац позива на бесплатну новогодишњу забаву за пензионере и суграђане старије од 65 година

Општина Свилајнац, у оквиру свог пројекта „Свилајнчани на првом месту“, са задовољством најављује бесплатну Новогодишњу забаву за све пензионере и суграђане старије од 65 година који поседују Свилајначку картицу. Ова иницијатива има за циљ пружање посебног тренутка радости и заједништва током празничне сезоне.

Забава ће се одржати 13. децембра 2023. године, а сви заинтересовани могу се пријавити од 27. новембра до 8. децембра 2023. године. Пријављивање се врши у Корисничком центру општине Свилајнац, смештеном у улици 27. марта 2, сваког радног дана од 08:00 до 16:00 сати.

Додатно, пријаве се могу обавити и у месним канцеларијама на територији општине Свилајнац, како би се омогућило лакше укључивање свих заинтересованих суграђана.

Детаљне информације о пријавама и самој Новогодишњој забави могу се добити путем позива Корисничког центра на бројеве телефона 035/312-311 и 065/312-311-1.

Ова иницијатива има за циљ не само пружање разоноде и радости, већ и промовисање социјалне инклузије и подршке старијим суграђанима. Општина Свилајнац позива све пензионере и старије суграђане да се придруже овој бесплатној Новогодишњој забави и заједно прославе празнике у духу заједништва.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *