Градови СрбијеНовости

Прослава Дана школе 2023. у ОШ „Иван Вушовић“ Ражањ

Датум: 17. новембар 2023.

У сунчаној атмосфери и уз радостну буку деце, Основна школа „Иван Вушовић“ у Ражњу прославила је Дан школе 2023. године. Овај посебан догађај обележен је у новом објекту школе, где се истиче потпуно нова фискултурна сала, посвећена искључиво деци.

Добродошлицу свим гостима изразила је школска заједница, а посебно се нагласило задовољство због присуства у новој фискултурној сали која је сада део свакодневног живота школске деце. Одлука да се прослава организује унутар школског простора показује подршку култури спорта и наглашава важност очувања фискултурних сала као места где деца развијају своје спортске вештине и заједништво.

Учитељи, бивши и садашњи радници школе, ђаци, родитељи и пензионери, сви су били позвани да се придруже прослави и деле радост тог посебног дана. Деца су била у центру пажње, изводећи песме и плесне тачке које су припремили са својим учитељима.

„Дан школе“ пружио је прилику свима да се подсете на вредности образовања, заједништва и традиције. Уз осмеси на лицима свих присутних, прослава је протекла у духу спортског ентузијазма, песме и игре.

Школа се захвалила свим гостима на присуству, изразивши жељу да се настави са подршком културе спорта и развојем школских простора у корист најмлађих. Свим бившим радницима, садашњим запосленима, ђацима, родитељима и пензионерима школе „Иван Вушовић“, упућени су срдачни честитке поводом Дана школе, уз жеље за даљи успех и заједништво.

Овај текст је подржан од стране Општине Ражањ

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *