Градови СрбијеНовостиСело

Обавештење о планираном нестанку електричне енергије у Деспотовцу: Радови на отклањању кварова

Општина Деспотовац обавештава мештане о планираном нестанку електричне енергије који ће се догодити у петак, 1. децембра, у периоду од 12 до 14 часова. Ова привремена обустава снабдевања електричном енергијом неопходна је ради отклањања кварова који су настали услед пробоја проводног изолатора.

Подручје погођено нестанком струје:
Мештани насеља Деспотовац, Бељајка, Вирине, Исаково, Крушар, Буковац, Ломница, Милива, Плажане, део Грабовице, Орашје, Витанац, Трућевац, Балајнац, Церје, Пландиште, Војник, Буковачке Растоке, као и институције и фирме попут Кланице Павловић, МУП Деспотовац, Дома здравља, Општине, Поште, Ковиловаче, Болнице, Старачког дома, Водовода, Житомлина, Фарме Церје, Ројал Комерца, Циглане Деспотовац, 33 Слоге, ФК Погон и Сервиса Деспотовац, биће без електричне енергије током наведеног периода.

Молба за сарадњу корисника:
У току радова, корисници се моле да искључе своје електричне уређаје са мреже како би се избегле евентуалне штете приликом обнављања снабдевања електричном енергијом. Након завршетка радова, препоручује се поновно укључивање уређаја.

Одгода радова у случају лоших временских услова:
Уколико се лоши временски услови појаве током планираног периода радова, исти ће бити одложени за други термин. Грађани ће бити благовремено обавештени о евентуалном помаку у времену извођења радова.

Општина Деспотовац се труди да одржи и унапреди електричну инфраструктуру, а обавештења о планираним нестанцима електричне енергије пружају становницима потребне информације како би се адекватно припремили за период без струје. Молимо грађане за разумевање и сарадњу током извођења неопходних радова.

Овај текст је подржан од стране Општине Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *