Градови СрбијеЕко свестНовостиСело

„Кажи важи рециклажи“: Радионице у Центру за културу Свилајнац промовишу очување околине

Центар за културу Свилајнац наставља са едукативним програмима о очувању околине кроз серију радионица под називом „Кажи важи рециклажи“. Прва радионица одржана је успешно у Дому културе Кушиљево, а програм ће се наставити у Дому културе Војска сутра у 16 часова, док ће се у Дому културе Суботица одржати у петак у исто време.

„Кажи Важи Рециклажи“ је иницијатива која има за циљ подизање свести о значају рециклаже и очувања животне средине. Кроз креативне и едукативне активности, организатори теже да мотивишу заједницу да активно допринесе смањењу еколошког утицаја и да развија навике одрживог живота.

Радионица одржана у Дому културе Кушиљево привукла је бројне учеснике свих узраста. Кроз интерактивне активности, учесници су имали прилику да сазнају више о процесу рециклаже и како свако може допринети заштити животне средине у свакодневним активностима.

Наредне радионице заказане су за сутра у Дому културе Војска и у петак у Дому културе Суботица, обе с почетком у 16 часова. Учесници ће имати прилику да учествују у занимљивим дискусијама, играма и практичним вежбама које ће их научити конкретним корацима ка одрживијем начину живота.

Центар за културу Свилајнац позива све заинтересоване грађане, без обзира на узраст, да се придруже радионицама „Кажи важи рециклажи“ и заједно допринесу стварању еколошки одговорне заједнице.

Иницијатива „Кажи важи рециклажи“ у оквиру Центра за културу Свилајнац представља одличан пример ангажовања заједнице у едукацији о очувању животне средине. Кроз креативност и едукацију, ове радионице пружају јединствену прилику да се створи свест о важности рециклаже и очувања природе међу грађанима Свилајнац.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *