Градови СрбијеНовости

Магична ноћ уметности и љубави: Марко Милошевић и Борис Режак у хуманитарном спектаклу у Свилајнцу

Децембар започиње спектаклом у општини Свилајнац! Драгоцена комбинација речи и мелодија очекује вас у уметничком програму који ће изводити писац Марко Милошевић и певач Борис Режак. Ова магична, романтична и хуманитарна вече заказана је за суботу, 9. децембар 2023. године, с почетком у 20 часова.

Уметнички дует:
Марко Милошевић, талентовани писац, делиће своје стваралаштво кроз инспиративне приче, док ће Борис Режак, познат по својој изузетној вокалној изведби, допринети магији догађаја извођењем емотивних песама. Ова комбинација обећава јединствено искуство за све љубитеље уметности.

Датум и време: Субота, 9. децембар 2023. године, 20:00 часова.
Цена карата: Карте се могу купити радним данима од 13 до 20 часова на благајни Центра за културу Свилајнац. Цена карте износи 400 динара, а власници свилајначких картица остварују попуст од 20%.

Осим што ће публика уживати у уметничком доживљају, сви приходи од продаје књига Марка Милошевића намењени су хуманитарним сврхама. Присуствовањем овом догађају, посетиоци доприносе важним иницијативама које имају за циљ помоћ онима којима је то најпотребније.

Организатори овог јединственог догађаја позивају сву публику да се придружи и ужива у посебном децембарском вечеру испуњену уметношћу, љубављу и хуманитарним духом.

Овај уметнички програм обећава да ће суботње вече бити испуњено емоцијама и инспирацијом. Сви заинтересовани су позвани да подрже ову иницијативу, уживају у талентима Марка Милошевића и Бориса Режака, те заједно допринесу хуманитарној мисији која чини децембар још посебнијим. Видимо се у Центру за културу Свилајнац!

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *