Градови СрбијеНовостиСело

Збор мештана у Кушиљеву: Брза реакција општине на проблеме грађана

У оквиру редовних зборова мештана, општинско руководство директно се сусреће с грађанима како би чуо њихове потребе и решавао конкретне проблеме. Овај приступ, који промовише брз и ефикасан одговор на изазове локалне заједнице, недавно је дао конкретне резултате у Кушиљеву.

Наиме, само дан након одржаног збора мештана, проблем неасфалтираног пута и прикључка на водовод, који је мештанки Аници Илић задавао велике непријатности, био је решен. Анкица је истакла да су рупе на путу биле толико велике да је градска вода пролазила, али да она није могла да оствари прикључак јер тада није била на лицу места.

Анкица је, након што се обратила председнику општине, истог сутрадана приметила да су радници били на терену и да су приступили решавању проблема. Њено искуство с брзом и ефикасном реакцијом локалне самоуправе било је изузетно позитивно, а похвале су упућене председнику општине и свим члановима месне заједнице.

Овај пример илуструје предности директног дијалога између грађана и општинских власти, наглашавајући важност брзе реакције на конкретне потребе становништва. Транспарентност и отвореност у комуникацији с грађанима кључни су елементи који доприносе изградњи поверења и ефикасном решавању проблема на локалном нивоу.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *