Градови СрбијеНовостиСело

Шашави обућар одушевљава млађу публику: Културне представе и едукативне радионице У Домовима културе села Свилајнац

Центар за културу Свилајнац наставља своју мисију доношења уметности и радости у срце села, а јуче је „Шашави обућар“ одушевљавао најмлађе у Домовима културе Бобово и Кушиљево. Ова представа, која је део јесењег циклуса дечјих представа, представљала је трећи у низу догађаја у реконструисаним Домовима културе у селима општине.

Осим што је публика уживала у представи, Центар за културу Свилајнац наставља свој ангажман у оживљавању културног живота на сеоским подручјима кроз едукативно-креативне радионице за децу и младе. Ове радионице не само да пружају простор за креативни израз, већ и подстичу развој вештина сарадње, изражавања и критичког размишљања.

С обзиром да се приводи крају јесењи циклус креативно-едукативних радионица, Центар за културу Свилајнац позива све заинтересоване да се придруже последњим радионицама пре него што се заврши ова сезона. Распоред радионица за наредну недељу је како следи:

  1. Понедељак, 11.12.2023. Дом културе Кушиљево
  2. Уторак, 12.12.2023. Дом културе Бобово
  3. Четвртак, 14.12.2023. Дом културе Војска
  4. Петак, 15.12.2023. Дом културе Суботица

Очекује се да ће ове радионице пружити додатну прилику деци и младима да развијају своје таленте, стварају и уче кроз забаван и интерактиван приступ.

Центар за културу Свилајнац позива све заинтересоване да се придруже овим догађајима, делећи радост уметности и заједништва. Видимо се на радионицама!

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *