Градови СрбијеНовости

Пријем грађана – Др. Златко Марјановић посвећен саслушавању потреба Општине Деспотовац

У настојању да осигура транспарентност и отвореност према грађанима, др. Златко Марјановић, председник Привременог органа општине Деспотовац, редовно организује пријем грађана како би саслушао њихове потребе, предлоге и захтеве. Ова иницијатива представља кључни корак ка партиципацији грађана у управљању локалном заједницом.

Директна комуникација за брже решавање проблема

Поред обимних обавеза које има на челу Привременог органа општине, др. Марјановић истиче важност личног контакта с грађанима. Пријем грађана пружа прилику сваком појединцу да директно изнесе своје ставове и питања, те да активно допринесе креирању политика и одлука које утичу на локалну заједницу.

„Сваки грађанин има право да буде чут, а ја сам овде да их саслушам и пренесем њихове гласове на виши ниво одлучивања. Директна комуникација омогућава нам да идентификујемо кључне потребе и брже реагујемо на изазове с којима се наша општина суочава,“ истакао је др. Марјановић.

Закажите састанак и делите своје идеје

Грађани општине Деспотовац позвани су да искористе ову прилику и закажу састанак са председником Привременог органа. Ово се може учинити позивом на број телефона 035611117, где ће сваки грађанин добити информације о расположивим терминима и процедурама за заказивање састанка.

Оваква иницијатива чини део шире стратегије за успостављање дијалога и сарадње између локалне управе и грађана. Др. Златко Марјановић наглашава да је свака идеја, сугестија и питање од важности, те да је његова мисија осигурати инклузиван приступ у вођењу општинских послова.

Пријем грађана поставља темељ за заједнички напор ка изградњи снажније и повезаније општине Деспотовац, где се сваки глас чује и свака потреба узима у обзир.

Овај текст је подржан од стране Општине Деспотовац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *