Градови СрбијеНовостиСело

КУД „Света Тројица“ Бобово организује Креативно-едукативне радионице за децу

Културно-уметничко друштво „Света Тројица“ у Бобову, у сарадњи с Центром за културу Свилајнац, приређује серију креативно-едукативних радионица намењених ђацима основношколског узраста. Ове занимљиве радионице планиране су за 12. децембар 2023. године, с почетком у 16:00 часова, и одржаће се у Дому културе у Бобову.

Ова иницијатива има за циљ пружање деци прилике да се изразе кроз креативне активности, подстакну своју маштовитост и стекну нове вештине. Кроз разноврсне задатке и игре, деца ће имати прилику да развијају своју креативност и учествују у едукативним активностима које ће допринети њиховом целокупном развоју.

Чланови КУД-а „Света Тројица“ из Бобова препознају важност културног и едукативног ангажмана у заједници, те су одлучили пружити допринос кроз организацију оваквих радионица. Очекује се да ће ова иницијатива окупити многе радознале малишане из Бобова и околних насеља.

Родитељи и деца позвани су да се придруже овом креативном догађају који доноси весеље и обогаћује културни живот локалне заједнице.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *