Градови СрбијеНовости

Магично вече у Центру за културу Свилајнац: Марко Милошевић и Борис Режак очарали публику и прикупили средства за хуманитарну мисију

Центар за културу у Свилајнцу био је домаћин јединственог догађаја протеклог викенда, окупивши талентованог писца Марка Милошевића и познатог музичара Бориса Режака. Овај двојац је својим изузетним наступом пружио публици непуна два сата чистог уживања.

Марко Милошевић, чије су књиге освојиле срца читалаца широм региона, својом аутентичном причом и језиком који додирује душу, пренео је присутнима делић своје креативности. Његове књиге, које су биле доступне током догађаја, постале су предмет интересовања публике.

Посебна ноту овом догађају додао је Борис Режак, талентовани музичар чије су песме и извођење оставили снажан утисак на присутне. Његова музика је допринела стварању посебне атмосфере, спојивши се на хармоничан начин с Марковим речима.

Овај културни догађај није био само прилика за уживање у уметничком изразу, већ је имао и хуманитарни карактер. Свилајначка публика, препознавши прилику да помогне, куповином књига прикупила је значајан износ од 32.720 динара. Сва средства намењена су подршци лечења младог суграђанина Јована Живковића.

Центар за културу изражава велику захвалност свим присутнима који су допринели овој хуманитарној акцији. Њихова подршка и ангажовање показали су снагу заједнице и солидарност у решавању изазова који се постављају пред појединце. Хвала свима на срдачности и жељи да улепшају живот младом Јовану.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *