Градови СрбијеНовости

Сви запослени у ЕПС-у и ПроТенту добијају помоћ државе: По 20.000 динара као награда за изванредне резултате

У знак захвалности за изузетне резултате и стабилизацију предузећа, сви радници у Електропривреди Србије (ЕПС) и ПроТенту добиће помоћ државе од по 20.000 динара, саопштила је министарка енергетике, Дубравка Ђедовић Хандановић. Ова иницијатива долази као резултат постигнутог финансијског успеха и ангажованости запослених, уз тврдње да је тренутна година најуспешнија од 2000. године.

Министарка Хандановић нагласила је да су професионални менаџмент и предани радници кључ стабилности и успеха компаније. Изразила је понос што су успели да стабилизују ЕПС и постигну најбоље финансијске резултате у пословању предузећа у последње две деценије.

Министарка је истакла и подршку државе у најтежим тренуцима предузећа, наглашавајући да је држава била уз ЕПС када је то било најпотребније. Ова финансијска помоћ представља један вид захвалности радницима за њихов допринос стабилизацији енергетског система.

Исплата помоћи државе од 20.000 динара по запосленом биће реализована уз децембарску плату. Министарка је истакла да је ово гест захвалности и подстицај за даље ангажовање радника, наглашавајући да су они кључни у остваривању планираних реформи и постизању врхунских резултата.

Министарка најављује наставак реформи у енергетском сектору, наглашавајући да промене у управљању не значе приватизацију. Циљ је постизање најбољих резултата у последњих неколико деценија, а радници су позвани да се осећају део тог успеха.

Фото: ФоНет/Министарство рударства и енергетике

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *