Градови СрбијеНовости

Општина Свилајнац продужава бесплатну новогодишњу прославу за пензионере и особе старије од 65 година

Општина Свилајнац са задовољством обавештава своје суграђане старије од 65 година да ће бесплатна Новогодишња прослава бити продужена за још један дан. Поред већ планираног 13. децембра, прослава ће трајати и 14. децембра, пружајући додатну прилику за заједничко окупљање и радост.

Ова иницијатива има за циљ обезбеђивање посебног тренутка радости и забаве за пензионере и старије особе, доприносећи њиховом благостању током празничног периода. Општина Свилајнац жели омогућити својим суграђанима да заједно деле радост празничне сезоне, стварајући заједничке успомене.

Програм бесплатне Новогодишње прославе обухвата разноврсне активности, музику, забаву и дружење. Поред тога, обезбеђен је и богат новогодишњи трпезиште са различитим укусима и посластицама како би се учесницима пружило потпуно искуство празничне атмосфере.

Општина Свилајнац изражава своју посвећеност добробити својих грађана и жели им срећне и радости испуњене празнике. Продужетак бесплатне Новогодишње прославе представља још један корак у остваривању ове мисије и стварању заједничког простора за фестивне тренутке.

Сви заинтересовани пензионери и особе старије од 65 година позвани су да се придруже овој посебној прослави која ће се одвијати 13. и 14. децембра, доносећи топлину и весеље у срца заједнице Општине Свилајнац.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *