Градови СрбијеНовости

Општина Свилајнац: Успешна новогодишња забава за пријатеље старије генерације

Општина Свилајнац је протекле две вечери била домаћин спектакуларне Новогодишње забаве намењене пензионерима, окупивши скоро 800 старијих суграђана у угодном амбијенту пуном музике, смеха и радости.

Председник општине Свилајнац, господин Предраг Милановић, истакао је да је ова манифестација посвећена пензионерима као захвалност за њихов дугогодишњи допринос локалној заједници кроз рад и редовно плаћање пореза. Он је нагласио посвећеност локалне самоуправе у пружању подршке пензионерима, најављујући и низ будућих догађаја, укључујући прославу 8. марта и организацију излета за пензионере на Охриду наредне године.

„Ово је начин да се захвалимо пензионерима који су својим радом и доприносом изградили темеље наше заједнице. Све док сам на челу општине, ова традиција ће се наставити, јер пензионери заслужују посебну пажњу и радост у овим тренуцима окупљања и прослава,“ изјавио је Милановић током своје посете забави.

Поред локалних званичника, посебно изненађење за присутне пензионере био је долазак министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, господина Горана Весића. Министар је лично поздравио окупљене и изразио своју подршку оваквим иницијативама, истичући важност заједничког славља и повезивања у празничном духу.

Забава је обухватила разноврсне културне и забавне садржаје, пружајући пензионерима незаборавне тренутке и прилику да уживају у топлом дружењу током празничне сезоне. Општина Свилајнац поносна је на успех ове манифестације и радује се будућим догађајима посвећеним добробити старијих суграђана.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *