Градови СрбијеНовости

У амфитеатру Пољопривредне школе: Традиционално децембарско караоке вече

У четвртак, 14.12.2023. године, амфитеатар Пољопривредне школе био је испуњен енергијом и весељем током традиционалног децембарског караоке вечери. Ученици и васпитачи су заједно створили узбудљиву атмосферу, преплављујући простор школе различитим музичким жанровима и показали су колико се добро забављају.

Ово децембарско караоке вече постало је уобичајена манифестација у дому младих, имајући за циљ да ученици песмом и игром прославе завршетак првог полугодишта и радосно започну зимски распуст. Уз извођење песама и занимљивих кореографија, ученици су на крају вечери заиграли велико коло, додатно обогаћујући и улепшавајући програм.

Осим традиционалних активности, ове школске године у ученичком дому реализују се разноврсни културно-уметнички садржаји како би се обогатиле активности у слободно време. Поред караоке вечери, одржане су и филмске вечери, а планирано је одржавање великог новогодишњег квиза за ученике. Као завршница децембарских догађаја, најављени су новогодишњи маскенбал и новогодишња журка, обећавајући ученицима незаборавно искуство.

Децембарско караоке вече још једном је потврдило да је заједништво, радост и креативност присутна у срцу Пољопривредне школе „Свилајнац“, стварајући незаборавне тренутке за све учеснике.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *