Градови СрбијеНовости

Исплата редовних новчаних накнада за новембар од стране НЗС

Национална служба за запошљавање обавештава јавност да ће преко Банке Поштанска штедионица извршити исплату редовне и привремене новчане накнаде за месец новембар 2023. године.

Редовна новчана накнада за незапослена лица (21. децембар 2023.)
Редовна новчана накнада за незапослена лица биће исплаћена данас, 21. децембра 2023. године. Ова накнада пружа подршку незапосленим особама, помажући им да превазиђу период незапослености.

Привремена новчана накнада за лица на територији АП Косово и Метохија (22. децембар 2023.)
Привремена новчана накнада за лица која живе на и изван територије АП Косово и Метохија биће исплаћена у петак, 22. децембра 2023. године. Ова врста новчане помоћи намењена је посебним околностима и подразумева додатну подршку за лица која се налазе у отежаним условима на територији Косова и Метохије.

Национална служба за запошљавање наставља с пружањем подршке незапосленима, обезбеђујући редовне и привремене новчане накнаде као део ширег спектра мера усмерених ка економској стабилности и помоћи онима који су привремено без посла.

За све додатне информације и питања у вези с исплатом новчаних накнада, незапослени грађани могу се обратити Националној служби за запошљавање или посетити њихову званичну веб страницу.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *