Градови СрбијеНовости

Новогодишњи концерт КУД-а „Синђелић“ Свилајнац: Музичка чаролија и заједништво

Културно-уметничко друштво „Синђелић“ из Свилајнца позива све суграђане на свој спектакуларни новогодишњи концерт, који ће се одржати 30. децембра 2023. године у Центру за културу у Свилајнцу, с почетком у 19:30 часова.

Овај концерт обећава да ће донети музичко чудо и празничну атмосферу, пружајући публици прилику да зарони у магични свет звука и уметности. Ево шта можете очекивати на овом незаборавном догађају:

Фолклорни плесови: Уз музику, публика ће моћи уживати и у атрактивним фолклорним тачкама које ће приказати богатство и разноврсност српске традиције.

Позитивна енергија и заједништво: Концерт ће бити прилика да се заједно прослави крај године, деле смех и радост, стварајући топлу атмосферу заједништва.

Улаз на концерт је потпуно бесплатан, чиме КУД „Синђелић“ жели омогућити што већем броју људи да учествује у овом културном спектаклу.

Ово је идеална прилика да окупите породицу и пријатеље, доживите магију уметности и заједно дочекате нову годину. Видимо се на новогодишњем концерту КУД-а „Синђелић“ у Центру за културу у Свилајнцу!

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *