Градови СрбијеНовости

„Чаролија зиме, хумано носи име“: Успешан хуманитарни базар Пољопривредно-ветеринарске школе са домом „Свилајнац“

У уторак, 26. децембра 2023. године, Пољопривредно-ветеринарска школа са домом ученика „Свилајнац“ организовала је празнични хуманитарни базар под називом „Чаролија зиме, хумано носи име“. Школски хол био је испуњен шаренилом и топлином празничног духа, где су запослени и ученици исказали своју хуманост куповином новогодишњих мотива и украса.

Приход од овог догађаја износи 12.400 динара, а сав новац ће бити прослеђен за лечење Кристијана Голубовића (1996.), који се бори с раком дебелог црева. Болест му је дијагностикована 2017. године, а од тада је прошао кроз пет операција и осам третмана X ножем. Следе нова операција и наставак хемотерапије, за које му је потребна подршка.

Учествујући у организацији, реализацији и прикупљању новца, представнице ученица изI, IV, V i XIV и XИВ васпитне групе, као и васпитачице Татјана Јеремић, Ивана Антонијевић и Кристина Николић, демонстрирале су снагу заједништва. Овај базар није само продајна манифестација, већ и пример како заједничким напорима можемо направити позитивну промену и допринети бољем друштву.

Овом приликом, позивамо све људе добре воље да подрже Кристијана Голубовића слањем СМС поруке са бројем 189 на 2407. Такође, могуће је извршити уплате на динарски и девизни рачун, као и путем Е-донирај интернет плаћања платним картицама из целог света, укључујући и PayPal платформу.

Важно је нагласити да цена СМС поруке износи 200 динара, а ПДВ се не наплаћује. Правом солидарношћу, заједница може пружити наду и подршку онима којима је то најпотребније.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *