Градови СрбијеНовости

Толеранција и солидарност: Сарадња ученика Пољопривредно-ветеринарске школе са домом „Свилајнац“

У духу празничних и хуманитарних вредности, ученице одељења II/4 и V васпитне групе Пољопривредно-ветеринарске школе са домом „Свилајнац“ уживале су у посебној активности под називом „Толеранција и солидарност“. Ова инспиративна радионица одржана је 25. децембра 2023. године, а организатори су били разредна Санела Поповић и групна васпитачица Ивана Антонијевић.

Циљ радионице био је подсећање ученица на важност толеранције, ширење разумевања, емпатије и љубави међу вршњацима. Кроз креативне задатке и игре, ученице су имале прилику да развијају своју креативност, јачају сарадњу између дома и школе, стварајући притом позитивну и подржавајућу атмосферу.

Овакве иницијативе одражавају посвећеност наставног особља школе у развоју холистичког приступа образовању. Поред академског напретка, посебан нагласак ставља се на развој међуљудских веза, подстицање толеранције, солидарности и љубави међу младима. Активности попут ове доприносе стварању заједнице која негује вредности толеранције, чинећи школу простором где се млади подстичу на позитивно понашање и узајамно поштовање.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *