Градови СрбијеНовостиСело

Дом културе Кушиљево оживео у духу новодишњег програма

Центар за културу Свилајнац доноси чаролију празника у Кушиљево! Дом културе у месту Кушиљево био је домаћин првог у низу Новогодишњег програма, који је обухватио изложбу дечијих радова са радионица и концерт фолклора. У овој свечаној манифестацији учествовала су сва културно-уметничка друштва са територије општине Свилајнац.

Богат и разноврстан програм привукао је бројну публику, а сала мештана Кушиљева била је испуњена љубитељима уметности који су уживали у вишесатном концерту. Атмосфера је била толико узбудљива да су се сви присутни лако препустили магији празника.

Фотографијама забележен је делић атмосфере, подсећајући на незаборавне тренутке. Овај Новогодишњи програм представља само почетак, јер се у наредним данима очекују још два догађаја. Центар за културу Свилајнац најављује Новогодишњи концерт Културно уметничког друштва „Синђелић“ у суботу, 30. децембра, у Центру за културу Свилајнац, као и Новогодишњи концерт културно-уметничких друштава у Дому културе Бобово у среду, 3. јануара.

Улаз за оба предстојећа догађаја је бесплатан, позивајући све заинтересоване да се придруже и уживају у уметничком духу празника. Захвалност се упућује свим учесницима и сарадницима који су допринели стварању овако лепих програма.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *