Градови СрбијеНовости

Новогодишњи базар и Крива чаршија отварају празнике у Свилајнцу

У четвртак, 28. децембра, на Тргу Стевана Синђелића у Свилајнцу свечано ће бити отворен Новогодишњи базар и Крива чаршија, обележавајући почетак празничног духа који ће трајати десет дана, све до 6. јануара 2024. године.

Ова празнична манифестација доноси широк спектар забавних садржаја за све узрасте, стварајући прилику за заједничко уживање у празничној атмосфери. Посетиоци ће имати прилику да прошетају кроз шарене тезге, уживају у укусним посластицама, пронађу оригиналне поклоне за своје најближе и проведу време у веселом друштву.

Новогодишњи базар и Крива чаршија постали су традиционални део празничног календара у Свилајнцу, окупљајући локално становништво и посетиоце из околних места. Овај догађај није само прилика за куповину и забаву, већ и прилика за заједничко славље и стварање лепих успомена током празничне сезоне.

Општина Свилајнац позива све суграђане и посетиоце да се придруже овом свечаном отварању празника и да заједно уживају у чарима Новогодишњег базара и Криве чаршије. Очекује се да ће овогодишњи програм понудити незаборавне тренутке и допринети празничном духу у овом шармантном месту.

Овај текст је подржан од стране Општине Свилајнац

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *