Градови СрбијеНовостиСело

Општина Параћин: Радост и срећа у Доњем Видову на прослави новогодишњих празника

У веселој атмосфери Дома културе у Доњем Видову, велики број малишана окупио се вечерас како би учествовао у посебном програму организованом поводом прославе новогодишњих и божићних празника. Ова иницијатива Општине Параћин пружила је деци прилику за незаборавно искуство и заједничко уживање.


Програм је био обогаћен присуством Деда Мраза, аниматора и веселих маскота, чиме је створена магична атмосфера која је обузела сваки кутак Дома културе. Малишани су с радошћу дочекали своје омиљене ликове, а присуство Деда Мраза посебно је додало чаролију празника.


Деца су имала прилику да се друже, играју и учествују у разним активностима које су биле део програма. Након узбудљивог дела са Деда Мразом, уследила је и традиционална подела новогодишњих пакетића, доносећи додатну радост и осмехе на дечја лица.


Организацијом оваквих догађаја, Општина Параћин потврђује своју посвећеност изградњи заједништва и пружању подршке деци у заједници. Прослава празника на овакав начин доприноси јачању локалне заједнице и пружа прилику за стварање лепих успомена које ће деца носити са собом кроз живот.

About The Author

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *